Snelle levering   Tot 25% goedkoper                     

Rails Online

Regalo Projects

Plaatsing van rails en gordijnen op maat

Regalo Projects is het moederbedrijf achter Rails Online. Zaakvoerder Stefan Van Wellen heeft ruime ervaring in het maken en plaatsen van gordijnrails op maat. Daarnaast leveren wij ook maatwerk voor stoffen, lamellen, zonnewering, duettes, plisses en andere producten. 

Maar wij verzorgen eveneens volledig interieuradvies! Het beste uit je interieur en uit de ruimte halen, dat is waar wij voor gaan! Onze interieur vormgever komt dan ook graag bij je langs voor een totaaladvies. Of doe een beroep op onze kleurenconsulent voor de volledige styling van jouw interieur. Onze tips en adviezen geven je een andere kijk op je interieur. Je leert wat werkt en hoe je de inrichting best aanpakt.

  Met ons totaaladvies weet jij hoe je alles uit de ruimte haalt. Regalo Projects kiest dan ook resoluut voor maatoplossingen waarbij je steeds kan rekenen op een complete service van A tot Z:

  • we starten elk project met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Zo leren wij de wensen en de eisen van de klant kennen en gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor elke ruimte.
  • Onze interieur vormgever en kleurenconsulent komen - als je dit wenst - ook ter plaatse voor een  totaaladvies voor je interieur. Bij ons ben je dus zeker van professioneel advies ter plaatse.
  • vervolgens meten we alles op en bezorgen we je een offerte op maat, op basis van de door jou gekozen afwerking.
  • wanneer je de offerte goedkeurt, zorgen wij voor de bestelling van alle materialen. Uiteraard leveren en plaatsen we die bij je thuis of op kantoor. 
  • alles wordt tot in de puntjes afgewerkt zodat jij enkel nog hoeft te genieten van je vernieuwde interieur.

   

  Regalo Projects werkt niet enkel voor particuliere klanten. Ook professionelen zijn bij ons aan het juiste adres. Op zoek naar interieuradvies voor kantoor, kabinet of andere ruimtes, dan zijn wij jouw partner! 

  Wil je een deskundig advies over je interieur? Op zoek naar de beste combinatie van gordijnen, rails, kleuren en andere interieuraccenten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jij jouw interieur nog meer laat schitteren!

  Niet gevonden wat je zocht?

  Heb je heel specifieke gordijnrails nodig of heb je niet gevonden wat je zocht?
  Laat je gegevens achter via de website en wij nemen contact met je op!

  Rails Online

  Bredabaan 651
  2990 Wuustwezel

  0495/ 68 86 14

  info@railsonline.be

   

  © 2022 Rails Online - BE0508.418.273 - Algemene Voorwaarden - Privacy & Cookie Policy - Verzenden & Retouren